La ordinul FSB-GRU, primarul rusofil Ivan Ceban susține cu frenezie așa-zisul ”protest” regizat de Rusia la Chișinău, prin intermediul infractorului fugar Ilan Șor. Ceban pozează în ”proeuropean” deși e putinist convins, fiind consiliat de serviciile secrete rusești


La ordinul FSB-GRU, primarul rusofil Ivan Ceban susține cu frenezie așa-zisul ”protest” regizat de Rusia la Chișinău, prin intermediul infractorului fugar Ilan Șor. Ceban pozează în ”proeuropean” deși e putinist convins, fiind consiliat de serviciile secrete rusești

Așa-zisul ”protest” regizat în centrul Chișinăului de infractorul fugar Ilan Șor și de serviciile rusești de informații este susținut din plin și de Ivan Ceban, primarul rusofil și dezastruos al Chișinăului. 

Podul.ro a avertizat în repetate rânduri că românofobul Ivan Ceban – consiliat de FSB și GRU – este unul dintre cei mai importanți pioni politici ai Rusiei din R.Moldova. Acum susține și instigă public ”protestul” pus la cale de serviciile secrete ale Kreminului, după ce a mințit că și-a lansat un partid așa-zis ”proeuropean”. În realitate, Ceban prestează fix aceleași jocuri moscovite ca Șor, obiectivul fiind destabilizarea și deturnarea R.Moldova. Așa-zisul ”protest” organizat de FSB-GRU reprezintă un atentat la siguranța națională a R.Moldova. 

Citește și O DOVADĂ că așa-zisele ”proteste” de la Chișinău sunt organizate de FSB-GRU: relațiile famigliei Șor cu familia lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Recent, Rusia i-a mai dat două televiziuni lui Șor

În condițiile în care Poliția i-a tot sesizat numeroasele încălcări ale legii săvârșite de așa-zișii ”protestatari” – presa a dovedit că cei mai mulți sunt plătiți și cărați cu microbuzele –, primarul Ceban iese public (detalii AICI) și îi incită pe aceștia să-și amplifice bâlciul rusofil, invocând așa-zisa ”libertate de exprimare”, când e evident pentru oricine că avem de-a face cu o gloată plătită care acționează în conformitate cu o partitură geostrategică pusă la punct în laboratoarele așa-zisului Departament Moldova de la Kremlin. 

(Ceban și Dodon, vechi organizatori de manifestații rusofile)  

Evident, Ceban n-are nici cea mai mică intenție să interzică acest ”protest” rusofil neautorizat. Cetățenii Chișinăului să NU uite că acest individ le aduce pe cap turme de bețivi plătiți și de spălați pe creiere care fac de rușine și de râs capitala, la comanda Rusiei, în ochii lumii civilizate.

Citește și Moscova TV în fața Parlamentului R.Moldova! Cum folosește Rusia cele mai hidoase elemente ale societății basarabene pentru a-și desăvârși opera de răsturnare a puterii pro-europene de la Chișinău

Amintim că NU la fel de pasionat de ”libera exprimare” a fost Ceban în iunie, când a împroșcat discursuri putiniste împotriva marșului LGBT (detalii AICI), interzicându-l abuziv și încălcând libera exprimare a protestatarilor, pe care i-a discriminat prin declarații și acțiuni. Pozițiile lui sunt rusofile și putinistoide, nu au nici cea mai mică legătură cu pro-europenismul. 

Citește și Organizat la ordinul FSB, ”protestul” infractorului fugar Șor s-a dovedit un fiasco de proporții. Cinismul hoțului: în timp ce stă la căldurică în Israel, lăfăindu-se cu banii publici furați din R.Moldova, Șor îi îndeamnă pe moldoveni să doarmă în corturi pe stradă!

Dovadă și jocul perfid pe care Ceban în face acum, la comanda stăpânilor lui din FSB și GRU, care îl consiliază pas cu pas de ani de zile. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.