Daniel Uncu: Germania trebuie să plătească despăgubiri întregii Europe pentru tot dezastrul energetic pe care l-a creat pe mâna tovarășei Merkel și a lui Schröder!


Daniel Uncu: Germania trebuie să plătească despăgubiri întregii Europe pentru tot dezastrul energetic pe care l-a creat pe mâna tovarășei Merkel și a lui Schröder!

Consultantul politic Daniel Uncu, membru al partidului conservator Alternativa Dreaptă, critică angajamentul UE de a-și reduce începând de săptămâna viitoare consumul de gaz cu 15%, acesta subliniind că sacrificiul trebuie să fie făcut de Germania prin plătirea unor despăgubiri întregii Europe "pentru tot dezastrul energetic pe care l-a creat pe mâna tovarășei Merkel și a lui Schröder".

"Nu Ucraina este cea care a aruncat Europa în brațele energetice ticăloase ale satrapului de la Kremlin. Nicidecum! Tovarășa Merkel & co au realizat acest minunat lucru, sfidând logica economică, interesele energetice ale Germaniei, chiar și pe ale unei importante părți a Europei, sfidând cu nonșalanță tratatele europene și principiul solidarității unionale.  

Slavă, așadar, fostei șefe cu propaganda a UTC-ului RDG-ist și asasinului fascist de la Kremlin! Slavă lor, dar și lingăilor parizieni arondați, pentru starea de fapt care vrea să impună acum țărilor care s-au pronunțat împotriva amantlâcului scabros germano-rus, curbe de sacrificiu energetic. Sigur că da...!  

În loc să plătească Germania despăgubiri întregii Europe pentru tot dezastrul energetic pe care l-a creat pe mâna tovarășei Merkel și a lui Schröder, Germania vrea să plătim cu toții pentru imbecilismul de partid și de stat al Berlinului. Ca să vezi...! Asta tot în virtutea principiului solidarității europene, nu...?  

Slavă, așadar, încă o dată, asasinului ipocrit, frustrat și nostalgic bolșevic, sub al cărui patronaj au fost lichidați zeci de ziariști incomozi, zeci de opozanți și câțiva lideri ai opoziției și, finalmente, a fost atacată Ucraina, doar pentru că optase pentru ieșirea din sfera de influență politico-militară a Moscovei, în favoarea Washingtonului, a NATO și a UE.

A susține altceva, făcând astfel jocul propagandistic al sceleratului KGB-ist, echivalează cu a cauționa violatorul dovedit, în detrimentul femeii bătute, batjocorite și violate. Nu contează câtuși de puțin că victima era cam urâtă și cam rea de muscă. Violul rămâne viol. Abominabil! 

Cui îi plac, așadar, violatorii, este invitat să se abțină a mai posta pe wall-ul meu. În caz contrar, va fi blocat. Punct.  

Am mai explicat de câteva ori că, țuțerii și nostalgicii comunistoizi și securistoizi, aplaudacii ortodoxisto-filetisto-dughinisto-putiniști, alături de trompetiștii corecți politic de rit neomarxist, vor fi blocați. End of story!  

My wall, my rules!", a scris Daniel Uncu într-o postare publicată pe Facebook. 

În ipoteza în care nu va mai primi deloc gaz rusesc și luând în considerare obiectivul de decuplare de la energia rusească, UE s-a angajat să-și reducă începând de săptămâna viitoare consumul de gaz cu 15%, conform unei hotărâri a miniștrilor Energiei din țările membre. Gazul economisit va fi păstrat în depozitele subterane din statele Uniunii, ca rezervă pentru iarnă. Ne vom reduce consumul din motive de precauție, astfel vom acoperi deficitul dintre cerere și ofertă", a declarat comisara europeană pentru Energie Kadri Simson.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.