Occidentul i-a hrănit prea mult timp pe lupii roșii. Nevoia de vânători pricepuți


Occidentul i-a hrănit prea mult timp pe lupii roșii. Nevoia de vânători pricepuți

În Bretania s-au întors lupii, după 100 de ani. Aici a fost ultima zonă din Franța, probabil și din Europa, unde exista funcția publică de vânător de lupi, exercitată împreună cu preotul catolic. Este o zonă cu multă încărcătură mistică și ezoterică, cea a micilor Munți D'Arrèe, cu peisaje selenare. 

În lumea largă se dau de gol lupii roșii, care îl aplaudă deschis pe Putin, după ce l-au sprijinit discret până acum, în numele luptei anticapitaliste. Ultimul scos din rezervă este Lula, fostul președinte brazilian, un idol al stângii mondiale. După ce a ieșit din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru corupție, a venit direct la Paris să primească titlul de cetățean de onoare. Quelle honte.

Noi participăm cu ce avem, un Rogozanu, un Ernu, o Sociu sau generalul de carton Ilie Năstase. Dânșii au primit teza ”păcii”, ca motiv pentru ca Ucraina să se predea, dom'le, odată și să ne lase în pace. 

Mai avem și cuplul popa roșu de la mare și lupoaica care urlă în Parlament. Ciudat este ca îi plătim, pe amândoi, din bani publici. Invers decât în istoria bretonă. 

Occidentul a hrănit mult prea mult timp lupii roșii. Să sperăm că se vor găsi vânători pricepuți, care să continue tradiția druidă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.