Doamna Doina Cornea. Cel mai curajos om pe care l-am cunoscut pe acest pământ


Doamna Doina Cornea. Cel mai curajos om pe care l-am cunoscut pe acest pământ

Se împlinesc astăzi patru ani de la trecerea la Cer a doamnei Doina Cornea. 

Dumnezeu a ridicat-o între îngerii Săi. De acolo, ne veghează - cu bunătatea sa imensă, cu același curaj de a se lupta împotriva oricărei nedreptăți omenești. Căci a fost cel mai curajos om pe care l-am cunoscut pe acest pămînt. 

Deși bunul Dumnezeu ar vrea să o odihnească în pace, sînt sigur că ea nu are odihnă acolo în ceruri, cum nu a avut nici cît a trăit, în veghea ei pentru dreptate și adevăr. În aceste vremuri în care caracterele sînt rare, simt puternic lipsa lucidității ei. 

Dumnezeu să o vegheze!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.