Agenta FSB Elena Pahomova, travestită în ”jurnalistă” NTV, înjură România: ”Tricolorul românesc e un pericol mult mai mare decât panglica Sfântului Gheorghe”. SIS ar trebui să o pună cu botul pe labe


Agenta FSB Elena Pahomova, travestită în ”jurnalistă” NTV, înjură România: ”Tricolorul românesc e un pericol mult mai mare decât panglica Sfântului Gheorghe”. SIS ar trebui să o pună cu botul pe labe

După anunțul agentei Natalia Morari privind lansarea unei noi (e)misiuni ”jurnalistice”, o altă sugativă a FSB-GRU s-a făcut remarcată printr-un atac mizerabil la adresa României. 

E vorba despre agenta Elena Pahomova – travestită în ”jurnalistă” în spațiul transnistrean, ani la rândul, dar și la Chișinău, în epoca Dodon și în prezent, la oficina kremlinologică NTV –, care a avut nesimțirea să susțină că drapelul României ar reprezenta ”un pericol mult mai mare pentru țară decât panglica Sfântului Gheorghe”

Obrăznicia românofobă a Pahomovei vine ca urmare a faptului că majoritatea parlamentară de la Chișinău a interzis, recent, simbolurile propagandistice ale războiului genocidar purtat de ruși în Ucraina (detalii AICI). Amintim și faptul că așa-zisa panglică a Sfântului Gheorghe nu are nici cea mai mică legătură cu URSS și cel de-Al Doilea Război Mondial, fiind inventată abia în 2005 sub forma unui element de propagandă (detalii AICI). 

Avertizăm că legile României prevăd sancțiuni corespunzătoare pentru insultarea drapelului național. De asemenea, menționăm că în R.Moldova există o lege care interzice propaganda rusească. Pe de altă parte, având în vedere că Pahomova este o veche și indubitabilă agentă a serviciilor secrete rusești, nu înțelegem de ce SIS nu o ia la întrebări. 

CITEȘTE și EXCLUSIV: FSB și GRU o reactivează pe agenta Natalia Morari în peisajul așa-zis mediatic al R.Moldova. Ce misiuni are concubina lui Platon

Insulta incalificabilă emisă de agenta Pahomova a fost taxată de jurnalista de investigații Cornelia Cozonac, care a scris pe Facebook, potrivit Timpul.md:  

„Îi acord azi prea multă atenție pretinsei jurnaliste de la canalele transnistrene și dodoniste, Elena Pahomova, dar nu cred că trebuie să lăsăm ca unele acțiuni ale propagandiștilor să treacă așa, neobservate de unii, dar cu bătaie lungă pentru mulți alții. Citiți și vă cruciți de ultima postare a propagandistei putiniste pe Facebok”.

Ce a scris Elena Pahomova: 

Un pericol mult mai mare pentru țară decât panglica Sfântului Gheorghe este panglica tricolorului românesc. Se pregătesc încet, dar persistent mințile pentru dispariția Moldovei ca stat.
Cu toate acestea… nici un parlament sau guvern nu a avut vreo inițiativă de a-l interzice (se are în vedere tricolorul românesc).
Purtați și visați – este dreptul vostru.
Și apoi au venit la putere ignoranții agresivi…”

(Sursa foto deschidere: Timpul.md)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.