Dubla măsură a lui Putin: Deplânge uciderea a patru israelieni de către un terorist, dar nu spune nimic despre nevinovații uciși de armata sa


  • ACP
  • Mar 24, 2022 14:54
  • 2017
Dubla măsură a lui Putin: Deplânge uciderea a patru israelieni de către un terorist, dar nu spune nimic despre nevinovații uciși de armata sa

Într-un apel telefonic de miercuri, președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a prezentat condoleanțe premierului Israelului, Naftali Bennett, cu privire la atacul cu cuțit săvârșit cu o zi înainte de un terorist islamic, în care au murit patru oameni și mai mulți au fost răniți. 

În timpul convorbirii Putin a făcut o evaluare a discuțiilor și a operațiunilor militare ale Rusiei din Ucraina, iar la sfârșitul conversației, cei doi lideri s-au asigurat reciproc de continuarea discuțiilor, după cum a informat presa de stat rusă.

Discuția telefonică a fost purtată în cadrul serviciilor de mediere oferite de premierul Bennett Moscovei și Kievului, pentru a se ajunge încheierea unui acord de încetare a focului între cele două părți.

E de domeniul psihiatriei însă felul în care Putin a putut vorbi despre situația invaziei din Ucraina, în care sunt uciși, răniți, înfometați, alungați din casele lor, sărăciți un număr imens de oameni absolut nevinovați chiar și pentru Moscova, la ordinele sale, dar și-a putut însă arăta părerea de rău pentru cei patru nevinovați uciși marți de Muhammad Alab Ahmed Abu Alkiyan în Beersheba, Israel. 

Psihopatul de la Kremlin știe bine că între victimele sale din Ucraina se află și zeci de mii de evrei care au fost alungați din casele lor de războiul început de el, că sunt evrei răniți ori uciși în orașele distruse de armata sa, dar se pare că în cazul lor nu este interesat să își exprime părerea de rău în fața premierului Israelului. Numai în Harkiv trăiau, până la începerea invaziei ruse, aproximativ 45.000 de evrei, iar acum orașul este în ruine. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.