Moarte Rusiei. E timpul să dispară, așa cum a dispărut URSS


Moarte Rusiei. E timpul să dispară, așa cum a dispărut URSS

Putin a dat ordinul de atac, iar țintele sunt Kiev-Harkov-Odesa, astfel încât Ucraina să fie împărțită în două via Nipru și să ajungă la gurile Dunării pentru a face joncțiune cu trupele din Transnistria. 

SUA au dat alarma de săptămâni bune, iar un semnal foarte important a venit din Israel, care deja și-a evacuat familiile și personalul diplomatic: Mossad e un serviciu de informații redutabil. 

Nord Stream 2 a fost oprit, însă sancțiunile trebuie să crească și trebuie impuse pe toate bunurile și serviciile rusești: gaz, petrol, aur, minereuri, conturi și inclusiv pe aerul pe care-l respiră. Tot, orice are o “amprentă” rusească trebuie blocat și sancționat. Niciun USD / EUR / GBP nu trebuie să mai ajungă în bugetul privat / stat rusesc. Au căzut măștile și trebuie acționat fără mănuși, în timp ce Ucraina trebuie susținută 100% cu armament și antrenament în război de guerila prin România și Polonia. 

Putin trebuie să simtă costurile financiare și chiar în sânge, pentru decizia de invadare a Ucrainei, iar sancțiunile vor “ucide” economia Rusiei. Automat, rusul de rând va fi afectat, chiar înfometat, și va ieși în stradă la proteste și chiar la război civil împotriva lui Putin. George Friedman (în cartea “Următorii 100 ani”) a previzionat disoluția Rusiei. E timpul ca Rusia să dispară, așa cum a dispărut URSS. 

Putin, ai vrut să modifici hărțile și regimul de la Kiev, însă ți-ai săpat singur groapa. Memento mori! Alea jacta est!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.