Toți admiratorii și idioții utili ai criminalului Putin să plece imediat în Rusia! Îndemnul scriitorului Cristian Bădiliță


Toți admiratorii și idioții utili ai criminalului Putin să plece imediat în Rusia! Îndemnul scriitorului Cristian Bădiliță

Scriitor, teolog și traducător, Cristian Bădiliță îi îndeamnă pe toți aplaudacii, inculții exaltați și idioții utili din România ai criminalului Putin să plece imediat în Rusia. 

De asemenea, Bădiliță amintește că FSB-istul Putin a ajuns șef la Kremlin prin crimă și protejarea mafiei din jurul alcoolicului corupt Elțîn.  

”Banditul de la Kremlin. Pe această pagină FB numele banditului nu va mai fi scris niciodată. Din megareportajul despre KGB, pe ARTE, canalul de televiziune european. Cum a ajuns Banditul președintele Rusiei? Prin două crime. 

1) Ca şef al FSB (noua denumire a KGB-ului) a eliminat-o fizic pe deputata Galina Staravoitova, care susţinea o lege prin care li s-ar fi interzis foştilor comunişti şi KGB-işti să ocupe funcţii politice. Dacă legea ar fi fost votată cariera Banditului ar fi fost oprită. 

2) Procurorul Iuri Skuratov conducea o anchetă de corupţie în care erau implicate multe persoane din jurul lui Elţîn (inclusiv Elţîn). Banditul a creat o diversiune filmându-l pe Skuratov în timpul unei partide de sex cu două prostituate (filmul a fost difuzat pe canalul public de televiziune). Chiar dacă procurorul a negat autenticitatea imaginilor el şi-a dat demisia şi ancheta n-a mai continuat. Pentru aceste servicii Elţîn l-a numit succesor pe bandit.

PS Admiratorii să plece imediat în Rusia!”, comentează Cristian Bădiliță, pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.