Washingtonul, noi detalii despre atacul brutal pe care-l pregătește Rusia împotriva Ucrainei


  • ACP
  • Feb 21, 2022 17:49
  • 1274
Washingtonul, noi detalii despre atacul brutal pe care-l pregătește Rusia împotriva Ucrainei

Washingtonul a venit astăzi cu detalii suplimentare privind mișcările iminente ale armatei ruse în Ucraina. Astfel, consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă, Jake Sullivan, a explicat în timpul unei apariții la emisiunea "Today" de la NBC că sunt date care arată că Rusia plănuiește o invazie "extrem de violentă" a Ucrainei, pentru pedepsirea poporului ucrainean.

"Orice operațiune militară de dimensiunea și amploarea a ceea ce credem că au plănuit rușii va fi extrem de violentă. Va costa viețile ucrainenilor și rușilor, a civililor și a personalului militar deopotrivă. Dar avem și informații care să sugereze că va exista o formă și mai mare de brutalitate, deoarece acesta nu va fi doar un război convențional între două armate", a arătat Sullivan. 

"Va fi un război purtat de Rusia împotriva poporului ucrainean pentru a-l reprima, a-l zdrobi, a-i face rău", a concluzionat oficialul american. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.