Scriitorul Cristian Bădiliță îndeamnă la proteste anti-restricții liberticide: ”Autoritățile sunt agenți ai Absurdului, ai Dictaturii și ai Umilirii”. Restricții cretine și inadmisibile pentru orice om cu o minimă demnitate


Scriitorul Cristian Bădiliță îndeamnă la proteste anti-restricții liberticide: ”Autoritățile sunt agenți ai Absurdului, ai Dictaturii și ai Umilirii”. Restricții cretine și inadmisibile pentru orice om cu o minimă demnitate

”Dacă pînă acum am susținut autoritățile în campania, firească, a vaccinării, din această clipă declar război total acelorași autorități care au devenit agenți ai Absurdului, ai Dictaturii și Umilirii”, anunță scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe pagina de Facebook a domniei sale. 

Persistența actualelor restricții așa-zise anti-Covid e cretină, absurdă și inadmisibilă pentru orice om cu o minimă demnitate, punctează scriitorul, care salută masivele proteste anti-restricții liberticide. ”Bravo francezilor care au intrat cu tractoarele în Paris! Asta trebuie făcut acum”, precizează Bădiliță, care-l cataloghează pe Klaus Iohannis drept ”nesimțitul de la Cotroceni”

Podul.ro vă prezintă în integralitate comentariile lui Cristian Bădiliță: 

”Trăim sub dictatura proștilor și trebuie să-i înlăturăm. 

Am avut o pandemie cumplită. Milioane de morți și de bolnavi. Am înțeles obligativitatea vaccinării. Sînt un autarh, dar nu absurd. Mă supun deciziilor raționale. Am făcut cele trei vaccinuri. Mi-am ridicat în cap primitivii BOR-AUR-PSD-antivaccin. 

Rezultatul e că, dacă vreau să călătoresc în EUROPA LIBERĂ, trebuie să accept să fiu căutat și în fund de către autoritățile române, franceze, italiene etc. ESTE INADMISIBIL pentru orice om cu minimă demnitate. 

Pentru ce m-am vaccinat/ imunizat, Iohannis et comp.? 

Ca să mergi pînă la Roma sau la Paris trebuie să completezi, pe timpul și pe nervii tăi, un formular de o sută de ori mai cretin, mai absurd și mai inutil decăt cele sovietice; trebuie să suporți controale, restricții și umilințe la fiecare pas. Deși tu ai fost cuminte și te-ai vaccinat. 

Dacă pînă acum am susținut autoritățile în campania, firească, a vaccinării, din această clipă declar război total acelorași autorități care au devenit agenți ai Absurdului, ai Dictaturii și Umilirii. 

Acum 3 ani nesimțitul de la Cotroceni mi-a blocat participarea la adunarea de la Blaj (noi, greco-catolicii, l-am invitat pe Papa Francisc în România, nu el) prin securiștii de la ‹pază și protecție› puși să-mi verifice IDENTITATEA (deși eram invitat ca personalitate). Acum, nesimțiții europeni îmi blochează un congres la Vatican. 

Ce se întîmplă cu această Europă? Prin ce se deosebește ea de Rusia sovietică a lui Putin? Printr-un singur lucru: demagogia dreptomistă.

PS Bravo francezilor care au intrat cu tractoarele în Paris! Asta trebuie făcut acum”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.