Daniel Uncu: "Derbedeul aurit George Simion terfelește discursul conservator! Asemenea gunoaie politice trebuie exemplar sancționate!"


Daniel Uncu: "Derbedeul aurit George Simion terfelește discursul conservator! Asemenea gunoaie politice trebuie exemplar sancționate!"

Daniel Uncu, consultant politic și membru al partidului Alternativa Dreaptă, critică aspru prestația de astăzi din Parlament a copreședintelui AUR, George Simion, care l-a agresat fizic pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Astfel, scriitorul atrage atenția că "derbedeul aurit" George Simion compromite discursul conservator, iar, pe de altă parte, nesancționarea drastică a agresiunii comise astăzi, inclusiv de către opinia publică, ar determina eșecul societății românești. 

"Era de anticipat că mai devreme sau mai târziu, acest cabotin, acest derbedeu aurit va trece de la violență verbală și stradală, la molestări indoor în plenul Parlamentului.

În ceea ce mă privește, orice dispută publică, instituțională, parlamentară, interumană este obligatoriu a se cantona în cel mult cordiale polemici și spumoase argumente. Molestarea, abordarea fizică, fac parte din cultura maidanului, a mardeiașului, a brutei.  

Dacă se acceptă așa ceva, dacă Simion nu va fi drastic și urgent sancționat și exclus de vocea rațiunii din spațiul public, atunci îmi este teamă că întreaga societate va eșua în anomie, în haos, în deconstrucție morală și relativism legal, împreună cu Statul - și așa debilizat de corupție, nepotism, plagiarism, abuz financiar-pandemic, cârdășii securistoide, pe de o parte, dar și de tentații liberticide, neostângiste, demolatoare identitar, pe de alta.

Asemenea gunoaie politice, indiferent că se proclamă de Stânga sau de Dreapta sau de Centru, asemenea parveniți politici, de extracție violent național - socialistă sau, alte ori, de sorginte neomarxistă, corectă politic, trebuie izolate, repudiate, drastic și exemplar sancționate de opinia publică și, la rigoare, de lege.

Punct!

P. S. Poate că cel mai grav lucru dintre toate, este acela că asemenea ieșiri și asemenea personaje publice terfelesc discursul conservator, frumusețea patriotismului, necesitatea unei Drepte românești viabile și reconstructiviste moral-politic și social, instituțional-democratic", transmite Daniel Uncu pe Facebook

Amintim că deputații extremiști George Simion și Dan Tanasă (AUR) l-au agresat în plenul Parlamentului pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în momentul în care acesta susținea un discurs. George Simion l-a luat de gât pe Virgil Popescu, iar Dan Tanasă i-a dat peste față cu foaia pe care era redactat discursul ce era susținut în acele momente în plen, iar apoi i-a aruncat-o pe jos.

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.