Cîțu a pompat 300 de mii de euro într-o companie ce oferă servicii de propagandă, însă patronul acesteia a distribuit mesaje anti-PNL


Cîțu a pompat 300 de mii de euro într-o companie ce oferă servicii de propagandă, însă patronul acesteia a distribuit mesaje anti-PNL

După doar câteva zile de la câștigarea funcției de președinte al PNL, Florin Cîțu pompa masiv bani publici în propagandă. Publicația G4media a atras atenția astăzi asupra unui contract al PNL-ului lui Cîțu cu o firmă cel puțin dubioasă, mai precis Metalik Advertising SRL. 

Conform site-ului Europa Liberă România, în perioada octombrie-decembrie 2021, Metalik Advertising SRL a încasat de la PNL câte 100.000 de euro/lună, banii provenind din subvenția primită de acest partid de la bugetul de stat.

Compania în cauză este deținută de Mihăiță Dumitru, fost membru PSD și fost șef al șoferilor de la Realitatea TV. Detaliul și mai interesant este reprezentant de faptul că Mihăiță Dumitru, deși a fost plătit de PNL, distribuia pe Facebook, inclusiv pe parcursul perioadei contractuale cu peneliștii, postări anti-Klaus Iohannis, anti-Rareș Bogdan, anti-vaccin, anti-UE, precum și teorii conspiraționiste. (citiți AICI articolul complet)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.