VIDEO Florin Cîțu: "Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare"


VIDEO Florin Cîțu: "Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare"

Ex-premierul Florin Cîțu, președinte al PNL, a transmis joi, 25 noiembrie, la TVR 1, că practic motivul care a stat la baza hotărârii unor exponenți de la nivel politic de a nu-l mai vrea la Palatul Victoria constă în faptul că viteza cu care a vrut să facă reforme a fost mult prea mare pentru aceștia. 

Moderatoare: Uitându-vă la acest an, cu evenimente care mai de care mai surprinzătoare, ce învățăminte trageți din punct de vedere personal și politic? 

Florin Cîțu: Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în același timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu. Atunci, aici trebuie ajutate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută. Și aici este clar că sistemul economic și sistemul social din România dorește reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi față de sistem.

Vedeți video de la 34:45: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.