Încep deja DISENSIUNILE în coaliția USL: Arafat, mărul discordiei între PSD și PNL


Încep deja DISENSIUNILE în coaliția USL: Arafat, mărul discordiei între PSD și PNL

Nici nu s-a instalat Guvernul Ciucă, votul de învestitură urmând să se desfășoare mâine, că deja au început disensiunile în cadrul coaliției PNL-PSD-UDMR. PSD a lansat în urmă cu câteva minute un atac la adresa Departamentului de Situații de Urgență, instituție condusă de eternul Raed Arafat, care, pe fondul crizei sanitare, nu le permite miniștrilor pesediști să prezinte împreună, în această seară, programul de guvernare, însă a permis în luna septembrie organizarea Congresului PNL, eveniment politic la care au participat peste 5 mii de persoane. 

"Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU!  

#PSD respectă legea și renunță să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritățile noastre la guvernare!", a transmis PSD pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.