"S-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul!". Corabia lui Flutur se clatină în urma unei demisii importante din PNL


"S-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul!". Corabia lui Flutur se clatină în urma unei demisii importante din PNL

Președintele Organizației județene de femei din PNL Suceava, Cătălina Culipei, om de afaceri și consilier județean aflat la al doilea mandat în această funcție, a anunțat vineri dimineață că a luat decizia de a demisiona din partid, întrucât formațiunea politică, în forma ei actuală, nu o mai reprezintă în vreun fel. În urma hotărârii luate, Cătălina Culipei își va pierde automat mandatul de consilier județean. 

"A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.  

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.  

Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările.  

Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.  

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine", a scris Cătălina Culipei pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.