"Dacă mori, o faci pentru sănătatea ta". Gorghiu oferă o replică halucinantă unui cetățean îngrijorat în legătură cu vaccinarea


"Dacă mori, o faci pentru sănătatea ta". Gorghiu oferă o replică halucinantă unui cetățean îngrijorat în legătură cu vaccinarea

Dacă vă întrebați de ce a eșuat până în prezent campania de vaccinare, vă vom prezenta un exemplu elocvent care relevă nivelul deficitar al modului în care comunică autoritățile și care frizează pe alocuri oligofrenia. Întrebată vineri, 22 octombrie, de un cetățean dacă va da socoteală vreun reprezentant al statului român în cazul în care el se vaccinează și suferă vreo complicație medicală din pricina vreunui efect advers, senatoarea PNL Alina Gorghiu a oferit o replică halucinantă: "dacă mori o faci pentru tine, pentru sanatatea ta, nu pentru altii". 

Prea multe nu mai sunt de comentat, dar dorim să reiterăm în acest context o declarație similară pe care a făcut-o actualul ministru interimar al Muncii, penelista Raluca Turcan. Concret, referitor la o tragedie, Turcan a declarat în luna noiembrie 2019 din postura de vicepremier că "nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort". (mai multe detalii AICI)

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.