Ciucă, propunerea PNL de premier. Deputatul Polițeanu a răbufnit: "O rușine pentru democrația românească!"


Ciucă, propunerea PNL de premier. Deputatul Polițeanu a răbufnit: "O rușine pentru democrația românească!"

Deputatul USR Mihai Polițeanu a precizat că eventuala desemnare de către președintele Klaus Iohannis a generalului în rezervă Nicolae Ciucă pentru funcția de premier reprezintă "o rușine pentru democrația românească" și relevă un eșec major al PNL. 

"Ciucă reprezintă eșecul PNL de a crește lideri și resursă umană proprie și reprezintă și eșecul nostru generic de a consolida instituțiile democratice, de a controla transparent, civil puterea. Numirea unui general în funcția de PM este o rușine pentru democrația românească.

Alternativele vehiculate public par să fie:  

1. Bode, un om care ar trebui sa dea explicații la parchet pentru demiterea șefei Direcției de avizare din MJ pentru a forța avizarea PNDL 3 (Chiuariu reloaded) și pentru teza de doctorat secretizată, sigur plagiată;

2. Vâlceanu,  un pesedist", a scris Polițeanu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.