VIDEO "Iohannis trebuie suspendat!". Ciolacu schimbă macazul, conturându-se un front comun cu AUR


VIDEO "Iohannis trebuie suspendat!". Ciolacu schimbă macazul, conturându-se un front comun cu AUR

Confruntat în emisiunea Florin Călinescu Show cu faptul că mulți exponenți de la nivel politic, mai ales foști colegi de partid, de pildă Liviu Dragnea, îl acuză că are un blat cu președintele Klaus Iohannis, șeful PSD Marcel Ciolacu a avut o reacție pe placul colegilor de opoziție din Parlament și anume AUR. Concret, Ciolacu a precizat marți, în premieră și fără echivoc, că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat. 

Florin Călinescu: Unii mai șugubăț, mai voalat sau mai pe față, spun că Iohannis vă ghidonează. Fugiții din PSD spun "Păi ce să facă PSD Iohannis îl are la mână pe Ciolacu?". 

Marcel Ciolacu: Nu văd cu ce să mă aibă la mână. Deja creăm o conspirație în seara asta: deci Iohannis m-a rugat să-l dau pe Cîţu jos, dacă mă ghidonează așa de bine. Nu m-am gândit nici eu, dar să știți că sună bine.

Florin Călinescu: Fugiții din PSD spun "Păi ce să facă PSD când Ciolacu e moale?". 

Marcel Ciolacu: Părerea mea e că (președintele Klaus Iohannis - n.red.) trebuie suspendat! Nu ne-ar trebui, totuși, un Guvern? Eu nu sunt un om care trăiesc în extreme, eu de felul meu sunt un om mai liniștit și de obicei iau deciziile politice în interiorul partidului. 

Vedeți video de la 11:20: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.