Oreste șterge pe jos cu "utecistul" Florin Cîțu: "PNL se transformă în Ciuma Galbenă"


Oreste șterge pe jos cu "utecistul" Florin Cîțu: "PNL se transformă în Ciuma Galbenă"

Jurnalistul Oreste Teodorescu l-a criticat virulent pe actualul președinte al PNL, Florin Cîțu, spunând despre acesta că transformă formațiunea politică în "Ciuma Galbenă" prin acțiuni precum cea prin care, din postura de premier interimar, a alocat 1 miliard de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului către primarii care-i sunt pe plac. 

"Când ciuma își schimbă culoarea, masca de protecție rămâne neschimbată!  

Când Dragnea împărțea banul public, discreționar, doar baronilor roșii, am ieșit revoltat cu bâta cuvântului, deplângând abuzul și nedreptatea! Nu pot să rămân impasibil, văzând cum, din bugetul destinat exclusiv situațiilor de urgență, Cîțu alimentează cu fonduri doar pe obedienții care l-au votat la Congres! Mă doare inima când văd cu câtă repeziciune se transformă partidul, în care am crezut că poate schimba ceva, în Ciuma Galbenă! Când Năstase închidea gura jurnaliștilor cu violență sau bani mulți, am luptat cu toată ființa pentru destructurarea găștii lui penale, deci nu am cum să nu amendez tupeul nesfârșit al unor sectari spălați pe creier care confundă liberalismul cu disciplina Uniunii Tineretului Comunist! Domnule Clark Kent, nu vă mai trimiteți sclaveții să “ne cumpere”, au mai încercat și alții și acum se miorlăie că îi așteaptă pușcăria! Iar papagalilor care primesc servite, “bombe de presă”, le dau sfatul simplu de a verifica informația înainte să devină știre, altfel rămân doar niște mercenari insalubri! De câte ori văd aroganța și suficiența celor care astăzi cred că dacă ocupă o funcție sunt mici dumnezei, îmi revine obsesiv în minte, fața isterică a unei tanti nimeni care răcnea din toți bojocii: “ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”… și nu, nu era de la PSD…", a scris Oreste pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.