ACUZAȚIILE deputatului PAS Lilian Carp: Unii deputați PSRM se DROGHEAZĂ! Schimbați buruiana!


ACUZAȚIILE deputatului PAS Lilian Carp: Unii deputați PSRM se DROGHEAZĂ! Schimbați buruiana!

Participarea membrilor PSRM în activități ilegale, precum traficul de droguri, a devenit subiect de discuții în Parlament. În cadrul examinării a unui proiect de lege privind modificarea Legii cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, președintele Comisiei securitate națională a Parlamentului, deputatul PAS, Lilian Carp, a atras atenția asupra faptului că unii deputați socialiști adresează întrebări la care deja au fost date răspunsurile, tărăgănând astfel trecerea la procedura de vot.

În acest sens, parlamentarul a spus că, după părerea sa, unii deputați consumă substanțele narcotice confiscate anterior de către reprezentanții poliției de la membrii PSRM.

Am impresia că la unii, ceea ce a confiscat poliția la un membru al „Gărzii Tinere”, substanțele narcotice, dar și la cel de la Romanești, care este membru de partid, la unii [deputați] li se dă și ei fumează... Băieți, schimbați buruianul”, a declarat el, citat de Deschide.MD.

Mai exact, Carp a făcut referire la știrile publicate de reporterii Deschide.MD cu privire la reținerea a unui lider al tineretului socialist din sectorul Botanica al capitalei, dar și a membrului organizației Strășeni a PSRM.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.