"În PNL nu vede nimeni că s-a născut un fel de Dragnea 2?". Diana Voicu, întrebări-cheie adresate delegaților care vor să-l voteze pe Cîțu la Congresul din 25 septembrie


"În PNL nu vede nimeni că s-a născut un fel de Dragnea 2?". Diana Voicu, întrebări-cheie adresate delegaților care vor să-l voteze pe Cîțu la Congresul din 25 septembrie

Diana Voicu, reprezentantă a ONG-ului Inițiativa România, organizație civică care a protestat constant împotriva regimului PSDragnea, a lansat o întrebare-cheie către membrii PNL ce se pregătesc să voteze sâmbătă, 25 septembrie, la Congres, viitorul șef al formațiunii politice. Concret, activista civică i-a întrebat pe membrii PNL dacă conștientizează sau nu că Florin Cîțu e un politician ce se aseamănă cu ex-pușcăriașul Liviu Dragnea. Mesajul Dianei Voicu a venit în contextul în care premierul Florin Cîțu, pentru a-și consolida și mai mult susținerea la Congres, a decis să-l demită pe Octavian Berceanu din funcția de șef al Gărzii Naționale de Mediu, chiar dacă acesta a avut rezultate remarcabile, singura lui "vină" fiind că a fost susținut de USRPLUS. Până la numirea unui nou șef, conducerea Gărzii Naționale de Mediu a fost preluată de Alexandru Lucian Vasile, președinte al organizației de tineret a PNL Călărași și fiu al primarului din comuna Jegălia. (mai multe detalii AICI)

"Hehe, unii au crezut că Octavian Berceanu a rămas la Garda Națională de Mediu pentru că măcar lui a fost premierul dispus să îi recunoască meritele.

GREȘIT! Florin Cîţu tranzacționează sinecuri contra voturi și este contracronometru înainte de congresul de sâmbătă.

Iaca, azi și-a asigurat și județul Călărași.

Acuma, asta știam de mult, de când a început toată mascarada cu PNDL3, Stelian Ion și circul obsesiv "USRPLUS s-a aliat cu AUR".

Deci, nimic nou.

DAAAR, întrebările ar fi cam așa:

1. Poate premierul să trateze guvernul ca pe propria ograda în care miniștrii nu sunt oficiali înalți responsabili față de cetățeni, nu doar față de partid, ci niște "pets" care fac ce spune el?

2. În PNL nu vede nimeni că s-a născut un fel de Dragnea 2 și ca sâmbăta asta e cam ultimul moment în care se pot lua măsuri?", a scris Diana Voicu pe Facebook. 

Sursa foto: Oscar Manto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.