UMILINȚĂ pentru orice liberal autentic: turnătorul securistoid Dan ”Felix” Voiculescu și Antena 3, marii susținători ai lui Cîțu. Dacă va fi impus la șefia PNL, Cîțu va fi ”președintele” dorit de Antena 3 și PSD. Va fi preș-edinte


UMILINȚĂ pentru orice liberal autentic: turnătorul securistoid Dan ”Felix” Voiculescu și Antena 3, marii susținători ai lui Cîțu. Dacă va fi impus la șefia PNL, Cîțu va fi ”președintele” dorit de Antena 3 și PSD. Va fi preș-edinte

Un aspect extrem de rușinos pentru întregul PNL, dar mai cu seamă pentru așa-zisa ”echipă câștigătoare”, este că Florin Cîțu e menținut în funcție doar decorativ (ca un mort la fereastră) de complicitatea cu PSD, în timp ce e susținut mincinos și agresiv de Antena 3 și România TV, cele mai grețoase platforme de fake news autohtone. 

Potrivit surselor Podul.ro, fostul turnător securist și pușcăriaș de drept comun Dan ”Felix” Voiculescu este mogulul despre care George Simion a spus că a sunat să-l roage ca AUR să își retragă semnăturile de pe moțiunea de cenzură. Ne întrebăm și noi: oare cu câte firme era obișnuit să sugă Dan ”Felix” Voiculescu, turnătorul de rude și semeni, de la PNDL, indiferent de formele acestuia? 

De când PNL a venit cu fîsul jenant al așa-ziselor semnături plagiate, blocând moțiunea de cenzură de o manieră nedemocratică, prin minciună și manevre cu PSD, Antena 3 o ține langa cu ”semnăturile false” deși toți semnatarii sunt autentici și-și susțin semnăturile, ca într-un teatru absurd. Antena 3 îi ridică osanale rușinoase lui Cîțu în timp ce îl înjură pe Ludovic Orban, fiindcă acesta a luat decizia ca niciun lider PNL să se mai ducă în studiourile fake news ale lui Felix. 

De altfel, stăpânul marionetei Cîțu - Klaus Iohannis - a fost odinioară premierul de la Grivco al lui Dan ”Felix” Voiculescu. 

În acest moment, condamnatul, pușcăriașul și țeparul Cîțu & ”echipa câștigătoare” sunt menținuți pe poziții doar de PSD, și asta în bătaie de joc, ceea ce e extrem de umilitor pentru orice liberal autentic. Umilitoare e și propaganda deșănțată și mincinoasă a Antena 3 și România TV. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.