Un deputat PNL îl boxează pe Cîțu de-i sar penele: ”A cauzat actuala criză guvernamentală. PNL se autosugrumă politic!” Cîțu și gașca lui, progresiști travestiți în ”liberali”


Un deputat PNL îl boxează pe Cîțu de-i sar penele: ”A cauzat actuala criză guvernamentală. PNL se autosugrumă politic!” Cîțu și gașca lui, progresiști travestiți în ”liberali”

Susținător al lui Ludovic Orban în lupta pentru șefia PNL, deputatul liberal Daniel Gheorghe avertizează că premierul Florin Cîțu și așa-zisa ”echipă câștigătoare” nu reprezintă decât o ceată de progresiști și populiști care s-au încăierat cu alte elemente ale stângii, de la USR și AUR, marele pericol fiind ca Florin Cîțu și gașca sa să câștige președinția PNL la apropiatul Congres, ceea ce ar reprezenta un dezastru de proporții pentru acest partid istoric.

De asemenea, Daniel Gheorghe explică, pe Facebook, și faptul că actuala criză guvernamentală a fost cauzată chiar de premierul Florin Cîțu, prin ”decizii luate peste noapte” care acum îi explodează în față: PNL nu se poate autosugruma politic mergând la nesfârșit pe decizii luate peste noapte, pe o politică a emoțiilor în urma cărora nu se întrezăresc soluții concrete și pe reducerea tuturor principiilor sale identitare la nivelul ‹electric castle› ori ‹untold›”. 

Podul.ro vă prezintă în intergralitate acuzațiile lansate de Daniel Gheorghe: 

”Tot ce vedem în aceste zile în politica din România este rezultatul crizei de caractere și al improvizațiilor cu pretenții de soluții salvatoare. 

Personal m-am săturat să văd în funcții publice dintre cele mai înalte ori în conducerile partidelor politice personaje lipsite de orice fel de aptitudini politice, oameni submediocri veniți de nicăieri care au parazitat viața public, băieți de mahala fără nicio ocupație însă care au acaparat întreg spațiul public. 

De câteva zile în România nu mai există decât acest scandal surd, lipsit de orizont și de orice substanță reală. 

Personal nu am niciun fel de așteptări nici de la USR-PLUS, nici de la PSD și nici de la AUR, însă am mari așteptări de la PNL.

PNL nu se poate autosugruma politic mergând la nesfârșit pe decizii luate peste noapte, pe o politică a emoțiilor în urma cărora nu se întrezăresc soluții concrete și pe reducerea tuturor principiilor sale identitare la nivelul ‹electric castle› ori ‹untold›. 

Acum stânga s-a unit împotriva PNL, stânga cu toate tipologiile sale posibile, lucru pe care l-am anticipat de mult timp. 

Esențial este ca noi toți cei din PNL să înțelegem că este nepermis a accepta sub orice formă sa devenim și noi o ‹stângă concurentă› la stangismul autentic și radicalizant al USR-PLUS ori la nostalgiile socialiste cu ‹nea Nicu de la Scornicești› pe care le vedem tot pe mai des pe la unii reprezentanți de frunte din actuala opoziție.

PNL nu are voie să bea cucuta utopiilor libertariene, antiliberale în esența lor deoarece resping dreptul natural și calcă în picioare libertatea persoanei în numele fetișizării de-a dreptul pseudo-religioase a piețelor financiare transnaționale și nici să cedam sub vreo formă în direcția impunerii în PNL a ideologiilor de stânga postmodernă și relativistă cunoscute sub numele de ‹progresism›. 

PNL nu se poate contura drept marele partid al Dreptei Românești decât dacă înțelegem cu toții că libertatea, demnitatea și valorile naționale nu pot fi niciodată supuse niciunei negocieri!

Când se încăieră între ele mai multe cete de progresiști amestecate cu alte cete de socialiști și populisti, eu nu pot sta decât de partea alor mei, de partea liberalilor conservatori, ultima redută pe care România o mai are în calea unui dezastru național care ar însemna deopotrivă declinul total al standardelor democratice și afectarea serioasă a libertății la nivel individual în România cât și decăderea noastră ca societatea sub cizma unei grobiene lumpenocratii care va duce Națiunea Română dincolo de orice limită a suportabilitatii, în pragul de unde vorbim de țări care eșuează și pierd orice menire! 

România are nevoie de un PNL puternic, de un PNL liberal-conservator care să ofere Românului respect, demnitate și nu în ultimul rând un act guvernamental în spiritul binelui public si realizat cu patriotism și cu devotament!

Lăsați-ne cu progresismele și cu socialismele, noi avem moștenirea Brătienilor!”

(Sursa foto: Mediafax)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.