11 iulie, zi crucială pentru R. Moldova. Donald Tusk: "Aceste alegeri sunt definitorii! PAS cu PAS!"


11 iulie, zi crucială pentru R. Moldova. Donald Tusk: "Aceste alegeri sunt definitorii! PAS cu PAS!"

Președintele Partidului Popular European, Donald Tusk, le-a transmis cetățenilor Republicii Moldova că alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie sunt definitorii pentru viitorul relațiilor dintre Chișinău și Bruxelles. 

"Bună ziua, dragi prieteni din Republica Moldova. Îmi face o deosebită plăcere să mă adresez dumneavoastră în pragul alegerilor din 11 iulie. Aceste alegeri sunt definitorii pentru viitorul relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.  În calitatea mea de președinte al Partidului Popular European – am sprijinit-o din tot sufletul pe Maia Sandu  în alegerile prezidențiale. Grație mobilizării nemaivăzute a cetățenilor, atât din țară cât și din diaspora, profesionalismul, integritatea și europenitatea au învins.      

Acum, când se decide soarta parlamentului și guvernului, am încredere în echipa Maiei Sandu. Partidul Acțiune și Solidaritate are sprijinul meu plenar. Împreună aducem Republica Moldova mai aproape de Uniunea Europeană prin reforme și investiții, prin combaterea corupției și ridicarea nivelului de trai al cetățeniilor. Vă îndemn, ca de la Năslavcea la Giurgiulesți și de la Criva la Palanca, împreună să pornim vremurile bune! PAS cu PAS", a transmis Tusk pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.