EXCLUSIV: Cum fraudează Dodon, Voronin și Usatîi alegerile parlamentare. Cu ce sume își CUMPĂRĂ voturile PSRM, PCRM și Partidul Nostru. Derbedeii Moscovei


EXCLUSIV: Cum fraudează Dodon, Voronin și Usatîi alegerile parlamentare. Cu ce sume își CUMPĂRĂ voturile PSRM, PCRM și Partidul Nostru. Derbedeii Moscovei

Disperarea PSRM și PCRM devine din ce în ce mai pronunțată pe măsură ce ne apropiem de 11 iulie, data alegerilor parlamentare anticipate, socialiștii și comuniștii fiind prăbușiți în toate sondajele de opinie deferite publicității cât și în cele comandate pentru uzul intern. 

Potrivit surselor Podul.ro, oamenii rusofilului, socialistului și românofobului Igor Dodon fac tabele în nordul Moldovei cu cetățeni care sunt plătiți cu 1000 de lei în schimbul votului. Aceste acțiuni sunt des întâlnite în nord în mod ”tradițional”, întrucât acolo existe bazine rusofile pe care PSRM vrea să le exploateze la maximum, prin tactica predilectă de partid: fraudarea alegerilor indiferent de metode. 

Nici dubiosul afacerist Renato Usatîi nu se lasă mai prejos, mai cu seamă că măsurătorile sociologice îl dau în buza pragului parlamentar. Aceleași surse susțin că și oamenii lui Usatîi cumpără voturi în nord, dar și în mediul urban, unde și-au intensificat acțiunile. Bunăoară, în Chișinău, un vot pentru rusofilul Usatîi costă între 1000 și 1500 lei. 

Sume similare sunt puse la bătaie și de sinistrul interlop Șor, disperat să își asigure (la fel ca restul rusofililor amintiți) imunitatea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.