RĂZBOIUL hibrid al Rusiei din R.Moldova. Acuzațiile lui Iurie Reniță: AUR Moldova și infractorul Rizea, ”rezerva de aur” a Kremlinului. Obiectivele: fraudarea alegerilor și compromiterea unionismului


RĂZBOIUL hibrid al Rusiei din R.Moldova. Acuzațiile lui Iurie Reniță: AUR Moldova și infractorul Rizea, ”rezerva de aur” a Kremlinului. Obiectivele: fraudarea alegerilor și compromiterea unionismului

Actuala campanie electorală aferentă alegerilor parlamentare anticipate demonstrează încă odată că războiul hibrid rusesc este experimentat cu mult succes în R.Moldova, avertizează deputatul și diplomatul Iurie Reniță, candidat al Partidului Unității Naționale (PUN) și fost ambasador al Basarabiei la București. 

Dincolo de implicarea directă a Moscovei în campania electorală, dincolo de așa-zișii ”consultanți politici” trimiși de FSB și GRU, dincolo de conservele rusești notorii (ale PSRM, PCRM și nu numai) care se rostogolesc acum în public, scabros, revărsându-și umorile și propaganda mincinoasă, Rusia și-a scos pe interval ”rezerva de AUR” din celelelalte eșaloane ale bestiarului coordonat de serviciile secrete rusești (Departamentul Moldova de la Kremlin). 

CITEȘTE și EXCLUSIV: Electoratul din Basarabia trebuie să știe că mentorul AUR Moldova, Marius Lulea, a renovat PALATUL lui Putin din București. ”Unionistul” îndopat cu banii Moscovei și sediul NKVD din buricul Capitalei, unde au fost asasinați numeroși eroi anticomuniști

Goarnelor agresive și populiste ale AUR Moldova – care au adus și aduc prejudicii enorme unionismului și care mai au și obrăznicia să insiste că i-ar reprezenta pe ”moldoveni” – li se adaugă și infractorul cocalar și pesedistoid Cristian Rizea (fugar condamnat la pușcărie în România, pentru corupție) al cărui obiectiv este să compromită valorile și idealurile naționale – Unirea fiind cel mai important, e indubitabil. În jurul acestor indivizi reprobabili colcăie numeroase alte cozi de topor ale Rusiei.    

CITEȘTE și VIDEO "Tineretul AUR, cazat la un hotel care aparține Lukoil". Ana Guțu l-a făcut K.O. pe Chirtoacă într-o dezbatere electorală. Acuzații grave la adresa AUR: "Partid anti-european și anti-NATO, ce dispune de finanțări oculte venite pe filiera Bisericilor ultrafundamentaliste ortodoxe"

Toate aceste mișcări și fronturi hibride certifică, avertizează Iurie Reniță, pe Facebook, că FSB și GRU deja tratează R.Moldova la pachet cu România, folosind din plin în acest joc și o serie de căzături venite de la București, fie via AUR, fie prin alte manevre la fel de kaghebistice. 

(Iurie Reniță, deputat, candidat PUN, diplomat și fost ambasador al Basarabiei la București)

Podul.ro vă prezintă în integralitate acuzațiile deputatului Iurie Reniță: 

”Elemente politice insalubre ies la suprafață

Actuala campanie electorală a scos în evidență dimensiunile incredibile ale influenței nefaste rusești asupra Republicii Moldova. Doar infantilii politici și răuvoitorii nu pot și nu doresc să recunoască această tristă realitate. Atâtea elemente politice, profund alterate și insalubre, au ieșit la suprafață pe la diverse televiziuni. Aceasta este, din păcate, adevărata față politică a Republicii Moldova. Războiul hibrid rusesc este experimentat cu mult succes aici, în Republica Moldova. Dincolo de implicarea deschisă a Moscovei în campania electorală și, în general, în viața politică de la noi, dincolo de tradiționalele conserve rusești cu iz autohton de tușonkă alterată și cu pești furați din lacul reședinței de la Condrița, cu generalul sovietic cu vocabular de adevărat mojic rusesc, de sutele de așa-numiții experți politici de pe cuprinsul ‹întregii Uniuni› (în realitate agenți ai serviciilor secrete rusești), la suprafața mizeriei politice moldovenești au răsărit, în toată amploarea și nimicnicia lor, reprezentanții eșalonului 2 și 3 ai războiului hibrid.

CITEȘTE și VIDEO. AUR ajută BCS să mobilizeze electoratul românofob la alegerile din 11 iulie. Circul făcut de Chirtoacă&co. la punctul de trecere intern din Rîbnița

Niciodată Rusia n-a mizat doar pe 2-3 scule docile locale, ci s-a asigurat cu ‹rezervă de aur› din celelalte eșaloane. Sunt diabolice metodele rusești de recrutare din mediul politic și non-politic al Republicii Moldova. 

V-ați fi imaginat vreodată că un oarecare Perciun, reprezentant al unui oarecare partid, la 30 de ani de la proclamarea Independenței să opteze, cu insistență și cu tupeu bolșevic, pentru refacerea URSS-ului și pentru includerea Republicii Moldova în Federația Rusă, inclusiv pentru încorporarea armatei naționale în armata rusă de ocupație din Transnistria? 

CITEȘTE și AUR Moldova, gruparea SCLAVILOR lui Plahotniuc. Chirtoacă, Valeriu Munteanu și Bilețchi, gropari ai unionismului

Dacă aceste conserve rusești mai pretind că sunt ‹poporul moldovenesc›, ce să mai zicem de un alt reprezentat al ‹menajeriei politice› de dincolo de râu? E cea mai concludentă concluzie că cei de pe Liubeanka (FSB-ul rusesc) deja tratează Republica Moldova la pachet cu România. Durerea și regretul și chiar dublu că o căzătură morală și politică totală, cum ar fi un oarecare Rizea, ne compromite (de o manieră tipic kgb-istă) valorile și idealurile noastre naționale. 

Din păcate ‹națiunea civică dâmbovițeană› crescută, educată și finanțată generos de către serviciile secrete rusești, nu se rezumă doar la acest element insalubru și penal. Mai sunt și alții, de ani buni, aici la Chișinău, care activează, chipurile, ca ofițeri sub acoperire, cu nobila misiune de a ferici "națiunea civică moldovenească".

CITEȘTE și EXCLUSIV și EXPLOZIV: AUR Moldova e finanțată inclusiv de infractorul Veaceslav Platon. Pretinsul unionist Vlad Bilețchi e, în realitate, “ilegalistul basarabean” Vladimir Doboș! Urmașii KGB-istului Iurie Roșca

Încă o dată mă conving cât de necesară a fost constituirea blocului preelectoral PAS, DA și PUN pentru o salubrizare de substanță a clasei politice de la noi, pentru a sparge definitiv numeroasele baloane politice, care au ieșit la suprafață în actuala campanie electorală. Doar prin efortul comun avem reala posibilitate să curățim (odată și pentru totdeauna) clasa noastră politică de corupți, oligarhi, dar și de trădători de Neam și de Țară”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.