VIDEO. Tsunami de abjecții la Antena3. Stilista „amețitelor” a urlat că „Bucureștiul este condus de un monstru” care dă milioane de euro pentru „proiecte culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți” / „Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”


VIDEO. Tsunami de abjecții la Antena3. Stilista „amețitelor” a urlat că „Bucureștiul este condus de un monstru” care dă milioane de euro pentru „proiecte culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți” /  „Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”

Stilista Dana Budeanu, de la care cumpără rochițe de nunți și botezuri și fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea, a avut un recital de injurii și aprecieri jignitoare la adresa edilului Nicușor Dan, a artiștilor independenți și a USR, care ar lăsa bătrânii vulnerabili fără un ajutor esențial. Mai exact este vorba de faptul că o entitate privată - fundația Crucea Alb-Galbenă, care se ocupă cu proiecte de ajutorare a persoanelor în vârstă - nu a mai primit banii necesari de la Primărie din luna noiembrie. 

Fundația condusă de Mărioara/Măriuca Ivan preciza, la începutul acestui an, că 73 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au beneficiat gratuit de servicii de îngrijire socio-medicală la domiciliu în 2020 printr-un proiect derulat de Fundaţia Crucea Alb-Galbenă în parteneriat cu Fundaţia United Way România”. (mai multe detalii AICI). Fundația primea din partea Primăriei Capitalei, potrivit stilistei lui Firea, aproximativ 100.000 de lei pe lună pentru îngrijirea vârstnicilor.  

Dana Budeanu, la Antena 3: „Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. (...) În secunda în care în fața ta sau a unui consiliu apare o astfel de hotărâre cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni, mă, apare această mizerie....nu contează nimic altceva. 

Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc, se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum ca membru al unui consiliu, ca primar să semnez așa ceva să condamni la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi găsești o soluție! 

Este o sumă derizorie. Nici nu am știut că este atât de mică! (...) Acest primar a semnat milioane de euro pentru proiectele culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți. Îmi asum fiecare cuvânt! Asta a semnat primul lucru când a venit la Primărie!

Cum să tai 100.000 de lei? Ce sumă este asta pentru bătrâni? E Zero! Astăzi am vorbit cu acest înger de om (directoarea fundației, cel mai probabil, n.red.)...Ce monstru taie 20.000 de euro pe lună care astăzi ține în viață sute de bunici și sute de bătrâni? O juma de vacanță pentru orice dezvoltator imobiliar semnat de Nicuşor Dan. Nu există să iei o asemenea decizie! Bucureștiul este condus de șobolanii de pe străzi, de șobolanii de la USR. (...) Mizeriile asta de oameni care sunt la putere....majoritatea nu au copii. Mizeriile astea care nu au copii, știți de ce taie?! Pentru că ei nu înțeleg ce e aia să fi fost vreodată”, a strigat Dana Budeanu la Antena 3. 

Așadar, potrivit fundației Crucea Alb-Galbenă, nu este vorba de „sute de bătrâni”, ci de 73. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.