FOTO. Dodon, PSRM și comuniștii s-au făcut de râs la Sankt Petersburg! Românofobul a vorbit în fața unei săli GOALE, moldovenii care lucrează în Rusia boicotând evenimentul ”electoral” organizat de FSB


FOTO. Dodon, PSRM și comuniștii s-au făcut de râs la Sankt Petersburg! Românofobul a vorbit în fața unei săli GOALE, moldovenii care lucrează în Rusia boicotând evenimentul ”electoral” organizat de FSB

Mărețul turneu electoral al lui Dodon la Sankt Petersburg s-a dovedit un fiasco total și usturător. 

Aceasta în condițiile în care, la întâlnirea organizată de Dodon și de comuniștii lui Voronin, cu logistica FSB-istă a ”Departamentului Moldova” de la Kremlin, desigur, care le-a pus la dispoziție uriașa sală a Palatului Tineretului din Sankt Petersburg, nu s-au prezentat decât câțiva moldoveni cu drept de vot. Ceea ce e de-a dreptul caraghios.

Fotografii cărați de Dodon în ”turneu” au făcut tot posibilul să ascundă realitățile de la firul ierbii, dar penibilul situației e imposibil de mascat, acest fapt fiind vizibil, așa cum poate remarca oricine, chiar și în fotografiile oficiale postate pe Facebook de căpetenia PSRM: acestea prezintă cadre doar cu un colțișor de sală și multe, multe scaune goale, cu toate eforturile pe care ne închipuim că le-au depus organizatorii. 

Situația ne permite să întrezărim adevăratul motiv pentru care PSRM și comuniștii au tot solicitat sporirea numărului de secții de vot din Federația Rusă și așa-zisa Transnistria: o tentativă de fraudare a alegerilor parlamentare din 11 iulie prin invocarea unui bazin electoral socialisto-comunisto-rusesc care nu prea există, dar care ar putea garanta niște urne pline cu voturi cumpărate sau false.  

Dincolo de aceste aspecte, în fața unei săli goale, românofobii Dodon și Constantin Starîș (secretar executiv al partidului comuniștilor) s-au întrecut în debitat prostii și propagandă putinistă, insultând din nou și din nou adevărată Diasporă moldovenească. 

Țineți cont și de aceste aspecte pe 11 iulie, la alegerile parlamentare, când Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor trebuie trimis la groapa de gunoi a istoriei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.