Dodon și dodoniștii Rusiei, disprețul și ura față de propriul popor. Să cerem împreună cel puțin 200 de secții de vot pentru Diaspora din UE


Dodon și dodoniștii Rusiei, disprețul și ura față de propriul popor. Să cerem împreună cel puțin 200 de secții de vot pentru Diaspora din UE

Am scris de zeci de ori, cu multă durere, despre disprețul și ura dodoniștilor față de propriul popor. 

Misiunea lor de la început a fost să-i fugărească pe moldoveni de la baștină, ca ei să trimită anual de peste hotare sute de milioane de dolari pentru a întreține R.Moldova. 

Acum, când au văzut că Diaspora noastră devine o forță, care poate schimba puterea mafiotă de la Chișinău, au decis s-o lipsească de dreptul constituțional la vot. 

Pare foarte greu de crezut, dar șopârlele socialiste din Comisia Electorală Centrală, au îndrăznit să se situeze deasupra Constituției și să interzică „electoratului paralel” participarea liberă, neobstrucționată la alegerile parlamentare anticipate. 

Cred că paharul răbdării s-a umplut și Acasă, și în Diasporă. 

Peste hotare, acolo unde cetățenii moldoveni formează comunități de sute și mii de oameni, statul e obligat să le asigure dreptul la vot. Să cerem împreună, și cei de Acasă, și cei din țările europene ca să fie deschise, cel puțin, 200 de secții pentru Diaspora noastră din UE.

Cei care încalcă drepturile fundamentale ale cetățenilor, cei care au dispreț și ură față de propriul popor merită să fie măturați de la putere. Să-i obligăm să asigure Diasporei numărul necesar de secții și să-i măturăm pentru totdeauna, prin votul de la 11 iulie, de pe scena politică din R.Moldova.

(Sursa foto: Zdg.md)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.