Codrin Ștefănescu acuză conducerea PSD că l-a TURNAT pe Dragnea la DNA în dosarul vizitei la Trump: ”Abia aștept să citesc delațiunile!”


Codrin Ștefănescu acuză conducerea PSD că l-a TURNAT pe Dragnea la DNA în dosarul vizitei la Trump: ”Abia aștept să citesc delațiunile!”

După ce a fost de câteva ori în al 9-lea cer, în momentele în care șeful Liviu Dragnea era cât pe ce să iasă de la pușcărie, Codrin Ștefănescu se isterizează acum, pe Facebook, acuzându-i la grămadă pe liderii din conducerea PSD că l-ar fi turnat pe Daddy la DNA în anunțatul dosar ”Dragnea-Trump”, unde infractorul condamnat este cercetat pentru trafic de influență. 

Nu-i greu de bănuit pe cine pune ținta, cu atât mai mult cu cât Codrin Ștefănescu îl bălăcărește zilnic pe Marcel Ciolacu, șeful PSD, dar și pe colaboratorii acestuia, susținând că sunt vânduți așa-zisului stat paralel.

”Abia aștept sa devinā public dosarul Dragnea-Trump! Sā citesc impreunā cu voi, din presā, pasaje din delațiunile mincinoase și imbecile ale unor colegi din PSD! Care se regăsesc azi in conducerea centrală a “noului” PSD! Și care vā țin vouă discursuri despre cum iubesc ei poporul și luptā pentru bunăstarea sa. Hai, ca deja îmi vine sa vomit!”, scrie Codrin Ștefănescu, pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.