MESAJE DE PAȘTE. Un antreprenor român din Diaspora, politician independent, a făcut mai multe vizualizări pe Facebook decât președintele Iohannis


MESAJE DE PAȘTE. Un antreprenor român din Diaspora, politician independent, a făcut mai multe vizualizări pe Facebook decât președintele Iohannis

Ștefan Voloșeniuc, antreprenor român din Marea Britanie, a reușit să-l întreacă la numărul de vizualizări pe Facebook pe președintele Klaus Iohannis. Mesajul său video de Paște a avut cu 92.000 mai multe vizualizări decât cel al șefului statului. 

Concret, Ștefan Voloseniuc a capitalizat 354.000 de vizualizări, în timp ce Klaus Iohannis, doar 262.000 de vizualizări (click pe foto).

 

Voloșeniuc este om de afaceri de succes în Londra, iar, la alegerile parlamentare din 2020, a candidat ca independent pentru un mandat de senator în circumscripția Diaspora.

A candidat pentru un mandat în Senat, ca independent, în alegerile parlamentare de anul trecut, în circumscripția Diaspora. A reușit să obțină 7.440 de voturi, reprezentând 2,84% din totalul opțiunilor exprimate. S-a clasat pe locul al șaselea, la mică distanță de PSD, care a obținut 8.751 de voturi  (3,34%). Ștefan Voloșeniuc a reușit să învingă Pro România și UDMR.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.