Liderii USR PLUS, festival de laude la adresa lui Ludovic Orban. Ar fi momentul ca liberalul să candideze și la șefia USR PLUS, profitând de valul de simpatie


Liderii USR PLUS, festival de laude la adresa lui Ludovic Orban. Ar fi momentul ca liberalul să candideze și la șefia USR PLUS, profitând de valul de simpatie

Scriitorul, jurnalistul și profesorul Ciprian Apetrei remarcă un fenomen curios zilele astea: numeroși lideri ai USR PLUS se întrec în laude la adresa lui Ludovic Orban, de ai zice că liberalul ar putea candida oricând la șefia Uniunii, care, oricum, e în focuri electorale. 

”Are loc în aceste zile, la USR+, un festival de laude la adresa lui Ludovic Orban. Sunt inclusiv cei care spuneau ca nu intră la guvernare daca este el prim-ministru. Acum l-au reevaluat, il admira din tot sufletul.

Ar fi momentul ca Orban sa profite de valul de simpatie si sa candideze si la președenția USR +, nu doar la PNL. 

Un fel de Cuza pe linie politica”, scrie Apetrei, cu ironie, pe Facebook.

(Sursa foto: Agerpres)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.