Gigel Știrbu (PNL) acuză faptul că este ”linșat mediatic” la TVR. Emisiunea lui Ionuț Cristache a devenit o „hazna”. „S-au cheltuit sume exorbitante pentru moderator, o trompetă a PSD”


Gigel Știrbu (PNL) acuză faptul că este ”linșat mediatic” la TVR. Emisiunea lui Ionuț Cristache a devenit o „hazna”. „S-au cheltuit sume exorbitante pentru moderator, o trompetă a PSD”

Gigel Știrbu (PNL), membru al Comisiei de cultură din Camera Deputaților, reclamă faptul că este ”linșat mediatic”  în emisiunea „România 9” de la TVR, după ce Comisiile reunite pentru cultură din Parlament au demarat procedurile de demitere a conducerilor Televiziunii și Radioului public. 

„De ieri, de când în Comisiile reunite pentru cultură din Parlament au picat rapoartele de activitate a TVR si a Radioului public, la adresa mea a început un linșaj mediatic din partea celor care își vor pierde sinecurile; indivizi crescuți la umbra unora care au speriat România în ultimii 30 de ani și care stau în TVR și SRR pe sume lunare la care 90% dintre români nici nu visează să le strângă intr-o viață. Acest lucru și faptul că am primit sute de mesaje de felicitare și incurajare mă fac să cred că există o șansă și pentru Televiziunea publică”, a scris Gigel Știrbu pe Facebook.

Întrebat de G4Media.ro la cine se referă când vorbește despre ”linșaj mediatic”, Știrbu a spus că ”emisiunea România 9 de la TVR a devenit o hazna. S-au cheltuit sume exorbitante pentru moderator, (Ionuț Cristache – n.red.) o trompetă a PSD, care nu se poate dezvăța de învățăturile din tinerețe. Voi cere viitoarei conduceri a TVR să facă un audit al sumelor cheltuite la această emisiune și să trimită concluziile la parchet”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.