Masca e bună doar pentru FRAIERI: nu se referă la miniștri, ei sunt zei. Cine va mai purta mască, dacă nici guvernanții Turcan și Vlad Voiculescu nu o fac?


Masca e bună doar pentru FRAIERI: nu se referă la miniștri, ei sunt zei. Cine va mai purta mască, dacă nici guvernanții Turcan și Vlad Voiculescu nu o fac?

Scriitorul, istoricul și politologul Stelian Tănase explică faptul că, având în vedere comportamentul unor demnitari ai guvernului PNL-USL PLUS-UDMR, masca e doar pentru fraieri, pentru oamenii simpli vânați de miliție și de jandarmerie, eventual după ce au rămas fără locuri de muncă și salarii. Raluca Turcan ar trebui să demisioneze degrabă, punctează Stelian Tănase, care se întreabă cine mai poartă mască dacă chiar guvernanții fanatici ai restricțiilor nu o fac. 

Vă prezentăm comentariile lui Stelian Tănase de pe Facebook: 

”Raluca Turcan, persoana de sex feminin rătăcită prin Guvern, a mai făcut o boacană. Le cam face. Ce să facă biata de ea cînd nu ascute creioane prin palatul Victoria? Altă treabă nu prea are. E cu mințile în toate părțile. De data asta, ca și alti colegi ai d-sale (vezi cazul recent Vlad Voiculescu) - a fost surprinsă fără mască pe cînd se intorcea de la marele act patriotic al plantării de puieți în judetul Sibiu. Patria o muerte! 

Pe scurt-masca este bună numai pentru fraieri. E OK în apelurile lansate de Iohannis, Orban, Cîțu &Co. Dar nu se referă la miniștri firește. Ei sunt zei. Nu sunt făcuți ca noi din carne și oase. Au o natură divină. Așa crede Turcan...

Bun, și după toată parascovenia asta, a ieșit sus-zisa ministreasă să dea explicații. Puerile, de-ți vine să vomiți (pardon)! Clar, suntem luați drept niște prosti. Fățărnicia este cît casa, observ. O demisie de onoare era mai bună. Așa se întîmplă în alte țări. E drept prin Occident, nu pe aici. 

Mă întreb cine va mai purta mască după acest incident, dacă nici membrii guvernului nu o fac? Și ce zice Turcan despre protestatarii care scandează impotriva portului măștii. Înțeleg că Turcan și Simion sunt de aceeași parte a baricadei - JOS MASCA! Bravos neicușorule!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.