Presa începe să se revolte împotriva HOȚIEI găștii Big Tech, care FURĂ veniturile ziariștilor. Google și Facebook ajung în instanță din ce în ce mai des


Presa începe să se revolte împotriva HOȚIEI găștii Big Tech, care FURĂ veniturile ziariștilor. Google și Facebook ajung în instanță din ce în ce mai des

Tot mai multe instituții mass-media se revoltă și acționează în instanță gașca milițianistă Big Tech, care fură veniturile jurnaliștilor în timp ce practică cenzura și furtul de date personale, avertizează antreprenorul George Mioc, stabilit în SUA de câteva decenii. 

”Și presa începe să se revolte împotriva hoției găștii Big Tech, care fură veniturile ziariștilor. 

Acum doi ani, un studiu a arătat că Google a făcut nu mai puțin de 4,7 miliarde de dolari de pe urma presei.

Ziariștii se zbat să obțină informație, să facă anchete, iar banii de publicitate îi ia Google. 

Sâmbătă, câteva mici gazete locale din West Virginia au dat în judecată Google și Facebook, pentru practici monopoliste care ucid presa locală.

Aici, în Texas, încă din decembrie procurorul general a acuzat politicile monopoliste ale celor de la 

Google. Vine vremea în care gașca Big Tech va plăti pentru cenzura și abuzurile împotriva libertății de exprimare!”, scrie George Mioc, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.