Coșmarul socialist 2024: Donald Trump se întoarce la Casa Albă!


Coșmarul socialist 2024: Donald Trump se întoarce la Casa Albă!

Cea mai cumplită spaimă a socialiștilor din SUA și din întreaga lume este că, în 20 ianuarie 2025, președintele Trump se întoarce la Casa Albă. 

Se tem fiindcă știu că ei au câștigat prin fraudă. 

Se tem fiindcă, în patru ani, toate minciunile lansate de propaganda Big Tech și presa “liberală“ se vor prăbuși și se vor întoarce împotriva lor. 

Se tem fiindcă Sleepy Joe va avea în 2024 nu mai puțin de 82 de ani și va fi greu să-l dirijeze Kamala Harris prin campanie. 

În istoria SUA, a existat un singur președinte care a candidat din nou după primul mandat, a pierdut și a revenit după patru ani petrecuți în afara Casei Albe: Grover Cleveland.După primul mandat, a pierdut alegerile datorită fraudelor din statul Indiana – fapt recunoscut azi de toată lumea. A revenit după patru ani și a câștigat. 

Președintele Trump a avut o performanță economică excepțională: rata șomajului era la cea mai joasă cotă din ultimii 50 de ani, creșterea economică era solidă și era resimțită de toate familiile americane, iar investițiile în infrastructură, eliberate de birocrație, explodaseră. Pandemia a dat peste cap acest succes formidabil. Dar chiar și-n pandemie, SUA au finanțat masiv dezvoltarea noilor vaccinuri anti-covid, care acum sunt speranța că vom reveni la o viață normală.

De partea cealaltă, avem un Partid Democrat care s-a radicalizat la stânga, unde o grupare socialist-anarhistă încurajează violențele și răzbunarea sau cere desființarea poliției. Cu voce tare, declară că vor să unifice națiunea, dar imediat ce termină discursul se duc să mai facă niște liste negre și să ceară ca oamenii care au lucrat la Casa Albă între 2016 și 2020, pentru administrația republicană, să nu fie angajați. Pe președintele Trump vor să-l pună sub acuzare doar ca să-l umilească, dar deja simt că această tentativă jalnică se va întoarce împotriva lor. 

În următorii patru ani, veți vedea că fostul șef al statului american va strânge în jurul său una din cele mai impresionante mișcări de dreapta. Partidul Republican fie îl va urma, fie va rămâne o formă goală de conținut - și-mi pare că majoritatea senatorilor și congressmanilor s-au uitat peste sondaje și au priceput asta. 

De ce scriu, acum, pentru Podul, despre acest subiect? Fiindcă România are nevoie de un lider de dreapta puternic și popular, așa cum este Donald Trump. Fiindcă o victorie a acestuia va mobiliza dreapta din România și, probabil, din întreaga lume. De ani întregi, dreapta din România nu reușește să găsească un lider onest, provenit din mediul antreprenorial - nu un etern bugetar - care să strângă în jurul său alegătorii. Trump este un model, un exemplu. M-aș bucura dacă România ar găsi un lider care să călăuzească dreapta spre o victorie deplină în 2024– locale, parlamentare și prezidențiale - și apoi să pornească acea reformă pe care o așteptăm de atâția ani – în spitale, în școli, în administrație. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.