Soția Sputnik a securistului Gelu Voican Voiculescu e mai isteață ca noaptea: insistă că protestatarii anti-Putin i-au bătut pe polițiștii Kremlinului, nu invers!


Soția Sputnik a securistului Gelu Voican Voiculescu e mai isteață ca noaptea: insistă că protestatarii anti-Putin i-au bătut pe polițiștii Kremlinului, nu invers!

Nevasta dubiosului octogenar Gelu Voican Voiculescu – am numit-o pe la fel de dubioasa Georgiana Arsene, mai tânără cu 41 de primăveri, deși nu s-ar zice, și angajată a sinecurii fake news Sputnik.md – este admin al grupului de Facebook caraghios intitulat ”Prietenii lui Vladimir Putin”, unde, firește, revarsă cea mai purulentă propagandă putinistă cu scopul de a-i prosti (sau de a-i menține în prostie) pe utilizatorii naivi sau predispuși la boala de Rusia.

Altminteri, despre ce ”prietenie” ar putea fi vorba cu Putin și Rusia?, țară care a dezmembrat România, a instaurat comunismul și a săvârșit un genocid de proporții, menținând încă Basarabia în capcana Estului. 

Printre numeroase mizerii, trăznăi și baliverne, consoarta lui Gelu Voican Voiculescu (judecat pentru crime împotriva umanității) debitează și că, țineți-vă bine, protestatarii anti-Putin din Moscova i-ar fi atacat și i-ar fi bătut pe polițiștii Kremlinului, aceasta în condițiile în care întreaga planetă știe prea bine că lucrurile s-au întâmplat invers, cetățenii pașnici fiind atacați cu brutalitate de forțele de ordine care au făcut mii de arestări abuzive. Aceste imagini șocante au făcut înconjurul lumii.

Vă amintim că aceeași Georgiana Arsene se afla în fruntea protestatarilor cu IQ redus care au găsit de cuviință să aplaude mărețele realizări ale lui Putin chiar în fața Ambasadei Rusiei la București (în fapt, un bârlog kaghebist condus de românofobul Valeri Kuzmin, notoriu pentru pozițiile și acțiunile sale anti-românești din stânga și din dreapta Prutului) – mai multe detalii AICI.   

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.