Acțiunile Twitter au înregistrat o scădere semnificativă după interzicerea lui Donald Trump


Acțiunile Twitter au înregistrat o scădere semnificativă după interzicerea lui Donald Trump

La scurt timp după ce Twitter a luat decizia suspendării definitive a contului președintelui american Donald Trump, pe motiv de risc foarte mare de ”incitare în continuare la violenţă”, acțiunile rețelei de socializare au scăzut cu aproape 4%. 

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact vineri seară, o acțiune Twitter putea fi cumpărată cu 49,54 dolari în loc de 51,48 cât valora până la interzicerea lui Donald Trump care avea peste 88 de milioane de urmăritori pe Twitter, scrie Fox Business.

Și disidentul rus Alexei Navalnîi a criticat Twitter pentru blocarea preşedintelui american Donald Trump de pe platforma socială, după asaltul de la Capitoliu. Navalnîi spune că precedentul creat prin blocarea permanentă a lui Trump va fi exploatat de duşmanii libertăţii de exprimare din întreaga lume. Detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.