Procurorii anticorupție încep anul în forță. Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu: "Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști"


Procurorii anticorupție încep anul în forță. Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu: "Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști"

DNA i-a cerut luni președintelui Klaus Iohannis încuviințarea urmăririi penale pentru Costel Alexe, fost ministru al Mediului în Guvernul Orban și actual baron galben, mai precis președinte al Consiliului Județean Iași. Alexe este acuzat de luare de mită și instigare la delapidare. (mai multe detalii AICI

În acest context, deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu a transmis un mesaj în cadrul căruia a precizat că Direcția Națională Anticorupție va mai pune în curând sub acuzare încă doi peneliști, "care au furat pe rupte în plină pandemie, profitând de criza sanitară".

"HOȚII!

Peneliști hoți, azi, Alexe, cel care punea lupi să păzească pădurile.

Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști, cu imunitate temporară, care au furat pe rupte în plină pandemie, profitând de criza sanitară.

Jaful din Sănătate produs anul trecut a fost unul uriaș și nu doar prin UNIFARM.

Vă aduc aminte că am denunțat la DNA unele hoții comise în Ministerul Sănătății.

Vine furtuna!

Aveți dovada aici", a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook, atașând un video în care a prezentat denunțurile pe care le-a făcut la DNA. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.