Valeriu Nicolae dezvăluie pe ce sumă se vindea "Coroiu" în campanie și anunță că a refuzat să-i acorde un interviu: "Prefer să nu miros a hazna"


Valeriu Nicolae dezvăluie pe ce sumă se vindea "Coroiu" în campanie și anunță că a refuzat să-i acorde un interviu: "Prefer să nu miros a hazna"

Valeriu Nicolae nu a reușit să facă pragul necesar pentru intrarea în Parlament, lipsindu-i 17 voturi pentru a obține mandatul de deputat independent. Astăzi, Valeriu Nicolae a dezvăluit că pe parcursul campaniei a refuzat invitația trompetei securistoide Ion "Coroiu" Cristoiu de a-i acorda un interviu. De asemenea, Valeriu Nicolae a precizat că o oră de interviu cu Coroiu, pe perioada campaniei, ar fi costat cel puțin 30 de mii de euro. 

"Începe să fie chiar hilar. Cristoiu, da bre, Ion Cristoiu, cel mai “coroiu” dintre colaboratorii securității și unul dintre cei mai loviți de deontologia jurnalismului pe la cele mai nenorocite posturi de televiziune, și-a dorit să facă un interviu cu mine. O oră mi-ar fi oferit domnul Cristoiu (o oră care în timpul campaniei s-ar fi tradus la minim vreo 30.000 de EUR) o oră în care aș fi ajuns și eu om, m-ar fi cunoscut lumea și m-aș fi umplut de glorie și belșug. Am zis, foarte fericit, nu. Producătoarea domniei sale, prima oară, nici măcar nu a priceput că am zis nu. A trebuit să repet.  

Sigur că domnul Cristoiu a făcut și lucruri bune în lunga lui carieră în care a pretins că e jurnalist. Însă, din punctul meu de vedere, este nefrecventabil, așa cum nefrecventabile sunt și Antena 3, Realitatea TV și România TV. Nu am o problemă să mă duc la televiziuni sau să vorbesc cu jurnaliști. Am, însă, o mare, mare problemă, cu ambiguitatea asta puturoasă în care se scaldă oamenii buni în căutare de glorie la Gâdea, Ciutacu sau Cristoiu. Fiecare avem standardele/țăcănelile noastre și se prea poate ca eu să fiu un prost. Prefer totuși să fiu așa decât să mă gândesc că o să miros a hazna", a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.