„Negocierile pentru viitorul guvern îi apropie pe Dan Barna și Klaus Iohannis”. Momentele în care președintele a mers pe mâna USRPLUS, nu a PNL


„Negocierile pentru viitorul guvern îi apropie pe Dan Barna și Klaus Iohannis”. Momentele în care președintele a mers pe mâna USRPLUS, nu a PNL

Analistul și consultantul politic, Cristian Hrițuc, remarcă, pe pagina sa de Facebook, o apropiere din ce în ce mai mare între Dan Barna, co-președintele USRPLUS, și președintele Klaus Iohannis.

„După ultimele mișcări, ultimele anunțuri, pare că avem o apropiere din ce în ce mai mare între Barna și Cotroceni. Deh, când Orban îți ridică partidul în cap, nu îți rămâne altceva decât să treci la jocul în 3.

PNL a fost de multe ori <<gelos>> pe apropierea dintre USR și Iohannis. Momentul maxim a fost la europarlamentare când a fost convocat și referendumul pe justiției. Atunci, liberalii spumegau pe la coluțuri că Iohannis îi ajută pe USR-iști. Nu au gândit prea mult, pentru că altfel realizau că referendumul îi ajuta nu numai pe USR- iști, ci punea un mare stop PSD- ului.  

Acum, după ce liberalii au împânzit presa și l-au scos pe Iohannis vinovat de pierderea alegerilor, după ce au făcut pe cocoșii și au început să vorbească sus și tare ce șmecher e Orban și ce se luptă el cu neamțul, s-ar putea să aibă o mare surpriză. Jocul politic presupune mai mult decât umflatul mușchilor pe la colțuri și pretenții fără acoperire.

Urmărim desemnarea premierului. Pas cu pas”, a scris Cristian Hrițuc pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.