VIDEO George Simion (AUR) instigă la violență contra premierului Ludovic Orban: "Săream la beregată!"


VIDEO George Simion (AUR) instigă la violență contra premierului Ludovic Orban: "Săream la beregată!"

Rețelele sociale au fost intoxicate pe parcursul campaniei electorale de o grupare politică de o agresivitate ieșită din comun. Și mai grav este că acea agresivitate a fost preluată și de simpatizanții respectivei formațiuni politice. Este vorba de AUR, formațiune politică condusă de instigatorul George Simion, care, aflat joi seară în emisiunea jurnalistului Marius Tucă de la Aleph News, a spus fără nicio remușcare că ar fi sărit "la beregata" premierului Ludovic Orban dacă l-ar fi avut în proximitate. Afirmația lui George Simion poate fi interpretată drept o instigare la violență împotriva premierului României.  

Tucă: Mai aveți un lucru bun. Aveți o timiditate de care trebuie să scăpați. O să fiți la masă cu ăia să vă certați, mai ales dacă veți fi în Parlament. 

George Simion: Eu am o timiditate față de oamenii pe care-i respect. 

Tucă: Altfel, dacă erați cu Orban...

George Simion: Săream la beregată. 

Vedeți video de la 1:47:10:



 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.