CCR, front comun cu Iordache. Ioana Constantin: "Dircă își dă demisia? Altă întrebare?"

CCR, front comun cu Iordache. Ioana Constantin: "Dircă își dă demisia? Altă întrebare?"

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, candidată la Camera Deputaților, i-a solicitat miercuri demisia useristului George Dircă din funcția de adjunct al pesedistului Florin Iordache la Consiliul Legislativ. 

"Problema nu este că CCR a spus că votul dat pentru Iordache OUG 13 este constituțional, problema este că Parlamentul României l-a votat pe Iordache președinte al Consiliului Legislativ, în condițiile în care au avut de ales între un profesionist cum este dl Zegrean și Iordache. Un afront uriaș! Vina e la o majoritate toxică din Parlamentul României.

110 PSD-isti l-au votat pe senatorul USR Dircă adjunct al lui Iordache. Acum, dl Dircă își dă demisia? Altă întrebare?

Primul lucru pe care îl avem de făcut: trebuie să modificam legea ca mandatul pentru Consiliul Legilslativ să nu mai fie pe viață.

PMP este singurul partid care nu a făcut nicio înțelegere cu PSD în Parlamentul României", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

CCR a respins miercuri, în unanimitate, sesizările PNL și USR privind neconstituționalitatea hotărârii prin care Parlamentul l-a numit pe pesedistul Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ. De asemenea, CCR a respins şi sesizările celor două formaţiuni în legătură cu numirea lui George Edward Dircă în funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare a Consiliului Legislativ.