Nu dați niciun vot pentru kuliokarul și conserva rusească Dodon! VOTAȚI MASIV împotriva infractorului! Haideți să depășim această rușine a istoriei recente


Nu dați niciun vot pentru kuliokarul și conserva rusească Dodon!  VOTAȚI MASIV împotriva infractorului! Haideți să depășim această rușine a istoriei recente

Stimați cetățeni, dragi prieteni,

Suntem în preajma unui moment de cotitură din istoria Republicii Moldova de la ’91 încoace. E obligația noastră de politicieni, dar și de cetățeni să depășim cu demnitate și responsabilitate această pagină rușinoasă din istoria noastră cea mai recentă. Astăzi Dodon este forma cea mai degradantă și perversă a COVID-19, de aceea el trebuie extirpat din societate pentru a vindeca această societate sărăcită, disperată și rătăcită pe harta lumii. Astăzi Dodon întruchipează corupția, minciuna, ura și dezbinarea socială. Profund regretabil, dar brandul de țară al Republicii Moldova a devenit kuliokul cu calendar și cu imaginea lui Dodon pe acesta. Acest individ a contribuit de o manieră aproape irecuperabilă la degradarea morală și la compromiterea elementarelor calități și valori umane.

Profund disperat și marcat de chipul emblematic al kuliokului, porumbelul de la Sadova este în stare să ne vândă rușilor doar că să mai obțină un mandat. Dodon a transformat Republica Moldova într-un teren experimental al serviciilor secrete rusești, care activează nestingherit ca la ei acasă, exact cum a mai fost în perioada ohrancei țariste și a KGB-ului sovietic. Niciodată de la ‘91 încoace FSB, SVR, GRU și alte servicii odioase rusești nu au fost atât de mult infiltrate absolut în toate instituțiile statului. Și cum altfel putea să fie dacă însăși Dodon recunoștea că el trimitea permanent Note Informative liderului de la Kremlin și șefului departamentului moldovenesc din Administrația lui Putin, tovarășului gheneral Cernov.

În prezent toate instituțiile statului sunt acaparate și subordonate direct reprezentantului Moscovei în Republica Moldova, adică lui Dodon. Nu mai există separarea puterilor în stat. Uitați-va cum procedează și se comportă poliția sub conducerea lui Voicu, cum Procuratura Generală, sub conducerea lui Stoianoglo, eliberează din penitenciare criminalii și corupții implicați în fraudele bancare, cum SIS-ul a ocupat poziția struțului cu capul în nisip și nu vede deloc cum mișună pretutindeni agenții serviciilor secrete rusești, cum SPPS-ul cu faimosul general torționar Corduneanu a fost transformat într-un batalion personal și militarizat al lui Dodon. Toate structurile de forță menționate mai sus execută doar indicațiile acestui individ profund corupt și total compromis. Ca niciodată Republica Moldova este total izolată pe plan internațional. Bufonul politic Dodon nu mai este frecventabil nicăieri.

Concepția total periculoasă a așa-numitei ”politici externe echilibrate” în practică înseamnă a conserva situația curentă așa cum este, adică cu armata rusă de ocupație pe teritoriul nostru, cu contrapunerea integrării europene celei euroasiatice, într-un cuvânt acest concept rusesc înseamnă rămânerea pe vecie sub influența exclusivă a Federației Ruse. Dodon este cel mai antinațional președinte pe care l-a avut vreodată Republica Moldova.

Dragi prieteni și colegi, dragi români basarabeni, stimați cetățeni, stimată diaspora de aur, pentru a scapă de mocirla în care am ajuns cu toții și în care ne-a atras Dodon e necesar să ieșim masiv la votare pe 15 noiembrie. Este de datoria noastră sfântă ca cetățeni europeni să extirpăm această molima pre nume Dodon și toată gașca lui coruptă și compromisă. Cel mai eficient și sigur remediu medical, social și politic este votul nostru masiv și ferm din această duminică fie că e vorba de cei de acasă sau din străinătate.

Să dăm cu toții un vot ferm și responsabil anti-Dodon.

Nu dați niciun vot pentru kuliokarul și conserva rusească Dodon!  

Doamne Ajută!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.