Modelul Bolojan, aplicat și la Prahova. „Black Friday” la Consiliul Județean. Organigrama a fost redusă cu 101 posturi


Modelul Bolojan, aplicat și la Prahova. „Black Friday” la Consiliul Județean. Organigrama a fost redusă cu 101 posturi

Președintele Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, a anunțat pe Facebook reducerea numărului de angajați ai instituției pe care o conduce.

„Așa cum am promis, am început restructurarea Consiliului Județean Prahova.  

Primul pas l-am făcut astăzi: consilierii județeni au aprobat noua organigramă a aparatului propriu al CJ, care presupune o reducere de 101 posturi (de la 247 la 146 de posturi- n.red.) și o economie la buget de 48.000 mii lei în următorii patru ani.  

Ocuparea posturilor din noua organigramă se va face pe bază de concurs.

Așa cum era de așteptat, consilierii județeni PSD și PPUSL nu au participat la vot”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.