Bula lor a câștigat, dar doar pe Twitter și în cimitire. În lumea reală, americanii au votat cu Trump!


Bula lor a câștigat, dar doar pe Twitter și în cimitire. În lumea reală, americanii au votat cu Trump!

De 65 de ori i-au cenzurat Twitter și Facebook pe președintele Trump și staff-ul său, în această campanie. Jurnaliștii conservatori au fost blocați. Articolele din New York Post despre afacerile dubioase ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, au fost cenzurate. 

În schimb, candidatul democrat la președinția SUA n-a fost deranjat niciodată. Sondajele mincinoase care anunțau victoria cu zece procente a lui Biden s-au bucurat de expunere maximă pe rețelele sociale. Articolele isterice din New York Times n-au fost niciodată oprite de la redistribuire. 

Așa se face că, în lumea lor, virtuală, Biden, Antifa, BLM și toată propaganda lor mincinoasă par să fi câștigat alegerile. Și-n cimitire au câștigat: sunt tot mai multe semnale că morții au votat prin corespondență. Doar în Pennsylvania, au descoperit 21.000 de decedați pe listele de alegători. Așa s-ar explica de ce voturile prin corespondență, care apar pe ultima sută de metri, sunt pentru democrați...

Dar lumea reală este diferită și eu sunt convins că vor pierde. La ora la care scriu, încă se mai numără voturile și este clar că-n câteva state-cheie procesul electoral este viciat. Dar, la final, am deplină încredere că Trump va câștiga. 

Povestea aceasta nu este doar despre alegerile prezidențiale din SUA. Este despre noua lume pe care o pregătește noul val de sexo-marxiști. O lume în care un grup de înțelepți/ experți – de fapt, niște golani afiliați politic – decid ce se poate publica și ce nu, o lume în care poliția e desființată, iar bandele jefuiesc în voie, o lume în care Statele Unite devin, din nou, piața de desfacere a Chinei comuniste, iar regimul de la Beijing își reia practicile neocolonialiste. 

Pe Facebook, pe Twitter și în câteva publicații din New York și Washington, care au ajuns mai rău decât Antena 3, progresiștii sexo-marxiști au câștigat bătălia.

Dar lumea reală este în altă parte. Oamenii obișnuiți, oamenii harnici și muncitori, oamenii care iubesc libertatea, au tăcut în fața gălăgiei făcute de BLM și Antifa, iar marți, 3 noiembrie, au ieșit la vot. Majoritatea tăcută! Au votat cu Trump, demolând toate sondajele false. 

Am văzut, în România, la alegerile locale, același fenomen: stânga lui Cioloș și Barna a obținut un scor jalnic, nu a câștigat nici o președinție de consiliu județean și a reușit contraperformanța ca, în județe de dreapta, precum Bihor, să nu ia nici 4%. Pe Facebook, striveau tot. La vot, au ieșit jumuliți bine de tot, și-au pierdut penele de păun. 

Desigur, în cea mai bună tradiție stalinistă, ceea ce face acum noua stângă din SUA este să încerce să fraudeze alegerile, pe principiul “Nu contează câți votează, contează cine numără“. Nu le va merge. Toți cetățenii americani care cred în libertate și democrație se vor bate pentru ca fiecare vot să fie numărat corect! 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.