Trump conduce în primul comitat din SUA unde s-a finalizat procesul de vot. Rezultatul parțial în Coos County (New Hampshire): Trump- 61,5%, Biden- 38,5%


Trump conduce  în primul comitat din SUA unde s-a finalizat procesul de vot. Rezultatul parțial în Coos County (New Hampshire): Trump- 61,5%, Biden- 38,5%

Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, conduce în Coos County, statul New Hampshire, unde procesul de vot a luat sfârșit.

După numărarea a doar 8% din voturi, candidatul republican este cotat cu 61,5% din voturi, în timp ce rivalul său democrat, Joe Biden, cu 38,5%.

Trump a luat 16 voturi, în timp ce Biden doar 10. 

Statul New Hampshire are 4 electori, având o populație redusă.

Acesta este primul rezultat parțial din alegerile prezidențiale de peste Ocean.

 

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.