NU îl votați pe infractorul rusofil Dodon! Mă iau fiorii când îl văd pe acest analfabet pervers cum intră în școli și îmbrățișează copiii. Dodon este un model de prăbușire colectivă


NU îl votați pe infractorul rusofil Dodon! Mă iau fiorii când îl văd pe acest analfabet pervers cum intră în școli și îmbrățișează copiii. Dodon este un model de prăbușire colectivă

O spun deschis din dragoste față de Basarabia mea, nu din supărare.

Sunt dezgustat și amărât, când văd artiști, cineaști și actori, care se înghesuie să-și vândă numele pe o tinichea de 30 de arginți, mă simt insultat de moldovenii mei fără dram de demnitate, când intră în extaz, întâmpinând „hoțul-kuliokar” cu pâine și sare, mă iau fiorii, când TV-urile slugarnice arată cum analfabetul și perversul șef de stat intră în școli și îmbrățișează copiii.

De câțiva ani observ că tot mai mulți moldoveni se lasă molipsiți de fățărnicia, viciile, stricăciunile și caracterul scârnav al lui Dodon. Nu puțini demnitari încep să semene leit cu Dodon, scuipând ca și el, în izvoarele din care bea întreaga populație. 

Astfel, pospăit și cosmetizat de televiziunile sale mincinoase, prezidentul-corupt este transformat dintr-un imens focar de stricăciune morală într-un model de prăbușire colectivă. 

Cum vreți să trăiți bine, să scăpați de sărăcie, dacă ați văzut cu toții filmul în care Dodon-hoțul vă fură pensiile și salariile în „kuliok”, iar voi, cei jefuiți și umiliți, îl votați și îl așezați în capul mesei? Repet pentru cei înșelați și creduli: ce alegeți -- aceea culegeți!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.