Armand, validată definitiv în funcția de edil al S1. Piperea anunță că Tudorache continuă lupta la SS: "Frauda a fost perfect camuflată!"


Armand, validată definitiv în funcția de edil al S1. Piperea anunță că Tudorache continuă lupta la SS: "Frauda a fost perfect camuflată!"

Clotilde Armand a fost validată marți, definitiv, în funcția de primar al Sectorului 1. Pesedistul Dan Tudorache&Co. formulaseră 125 de contestații, dar acestea au fost respinse astăzi de Tribunalul București.  

"Respinge o parte a apelurilor formulate de o serie de apelanţi ca lipsite de interes. Respinge apelurile declarate de Daniel Tudorache şi Tudor Helmut Costea ca nefondate", se arată în minuta sentinţei.

În acest context, Clotilde Armand a reiterat pe Facebook că fostul primar Dan Tudorache, dar și fiecare funcționar public care i-a girat jafurile vor oferi explicații în fața procurorilor. 

"După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!", a scris Armand pe Facebook. 

În urma deciziei de astăzi a Tribunalului București, Dan Tudorache l-a băgat la înaintare pe avocatul Gheorghe Piperea, care a declarat pentru site-ul trompetei PSD Bogdan Chirieac, DCnews, că useriștii au camuflat frauda electorală, iar ultima cale de atac a pesediștilor rămâne la Secția Specială.

"Mă așteptam la această decizie... mai ales la modul în care s-au derulat lucrurile. Mai mult decât atât nu se mai poate face. Singurul lucru de urmărit, deși e cale lungă, este procesul penal de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care se desfășoară împotriva celor care au făcut posibilă această fraudă, atât de perfect camuflată încât instanțele au decis că nu există. Nu mai am nimic de comentat", a zis Piperea. 

Amintim că avocatul pesedistului Dan Tudorache anunța pe 1 octombrie la Antena 3 că a depus o plângere penală la Secția Specială contra procurorului care conduce BES1, Nicolae Sprîncu. Plângerea penală s-a fundamentat pe filmările prezentate într-un mod manipulator de Antena 3, trompetele lui "Felix" pretinzând că un userist a luat un sac cu voturi din una dintre sălile din sediul BES1, ceea ce s-a dovedit totalmente fals.

MAI MULTE DETALII: Tudorache hărțuiește procurorul care conduce BES1, catalogat de trompetele PSD drept #rezist! Plângere penală depusă la SS de avocatul pesedistului

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.