Incorigibilul Codrin Ștefănescu îl insultă pe Marcel Ciolacu: O slugă care va ajunge la coșul de GUNOI! PSD, partidul ”acoperiților”


Incorigibilul Codrin Ștefănescu îl insultă pe Marcel Ciolacu: O slugă care va ajunge la coșul de GUNOI! PSD, partidul ”acoperiților”

Lui Codrin Ștefănescu i se umflă din nou venele pe gât și pe Facebook, acolo unde, scandalizat de recentele epurări din PSD, îi prevestește o soartă deloc flatantă baronului-șef Marcel Ciolacu, pe care-l acuză de toate relele și trădările lumii. ”Va ajunge la coșul de gunoi!”, jubilează Ștefănescu, neuitând să invoce, potrivit uzanțelor dragniste, și așa-zisul stat paralel.

Dacă un soldat japonez a luptat 29 de ani în al Doilea Război Mondial, pitindu-se într-o pădure, iată că și Codrin Ștefănescu e campion la dragnism cu Dragnea în pușcărie. 

Travestit în Casandră, Codrin Ștefănescu defulează următoarele profeții despre trecut și viitor deopotrivă: 

”Ciolacu nu a înțeles nimic din cazul Zgonea! Sau Birchall! Sau Dancilā! Absolut nimic! Statul paralel te folosește, te coordoneazā ca pe o marionetā, apoi te aruncā la gunoi ca pe un gândac. Degeaba le pui pe liste toți acoperiți, securicii, oamenii de bine! Degeaba joci perfect rolul de slugā, degeaba le susții toate aberațiile! Zadarnic le dai pe tavā un partid românesc și patriot! Degeaba îți trādezi camarazii, ideile, dezideratele! La final, tot acolo ajungi! La coșul de gunoi! Cu sau fārā academie secretā”

Sursa foto: Mediafax

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.